Connect with us

Hír

Kisebb nevekkel, de még dübörög a piac

Rengeteg kisebb igazolás volt tegnap, nagyon aktívan próbálják feltölteni a rostereket a csapatok. Mutatjuk, mi történt kedden:

A Dolphins visszaigazolja a linebacker Andrew Van Ginkelt. A védő tavaly mindössze a snapek 29 százalékában volt a pályán, de jól illik Vic Fangio védelmébe, így idén akár komolyabb szerepet is kaphat.


A Colts igazolta le Isaiah McKenzie-t. A Bills korábbi elkapója 42 elkapásból 423 yardot és négy TD-t szerzett tavaly.


Az Eagles 1 évre leigazolta a linebacker Nicholas Morrow-t. A védő tavaly 17 meccsen kezdett a Bearsben, 116 tackle és 11 negatív yardos szerelés került a neve mellé.


A Panthers visszaigazolta a védőfalember Henry Andersont. A játékosnak tavaly 18 tackle-je és három negatív yardos szerelése volt 11 meccsen.


A Giantsnél kötött ki a safety Bobby McCain. A védő az elmúlt két évet a Commandersben töltötte, karrierje során 393 tackle-t, 11 INT-t, négy sacket és 44 leütött passzt jegyzett.


A Cardinals leigazolta a G/OT Dennis Daley-t. A korábbi 6. körös játékos egy 2 éves szerződést kapott és akár valamelyik kezdő posztra is esélyes lehet. Mellette a korábbi első körös bust védőfalember LJ Collier is Arizonába költözik.


A Texans leigazolta Cory Littletont. Az egykor top LB-nek számító védő 1 évre 2,7 millió dollárért költözik Houstonba.


A Bills visszaigazolta a csere OT David Quessenberryt. A játékos tavaly minden meccsen pályára lépett, háromszor kezdő is volt. Korábban a rákot is legyőzte.


A Saints leigazolta a safety Johnathan Abramet és visszaigazolta a védőfalember Malcolm Roachot.


A Cowboys újraigazolta a pass rusher Dante Fowlert, aki tavaly 6 sacket és 40 nyomást jegyzett. Mellette a csapat megszerezte a futó Ronald Jonest és a tackle Chuma Edogát.


A Chiefs újraigazolta a védőfalember Derrick Nnadit.


A Broncos leigazolta a punter Riley Dixont, így az RFA tenderelt Corliss Waitman fölöslegessé vált, a csapat pedig vissza is vonta a tendert.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!