Connect with us

Hír

A Dolphins kivágja Byron Jonest, a Falcons újraigazolta pass rusherét

A cornerback Byron Jones nemrég elárulta, hogy a sérülései miatt nem tud futni és ugrani, úgyhogy úgy tűnik vissza kell vonulnia. Ezt megkönnyítve a Dolphins a ligaév kezdete előtt meneszteni fogja az egész 2022-es évet kihagyó védőt, így biztosan nem kell visszafizetnie semmilyen aláírási bónuszt.

Adam Schefter információi szerint úgynevezett post june1 kivágásként könyvelik el a lépést, tehát a Dolphins leosztja két évre a $14,8 milliós halott pénzt, így idén $13,6 milliót spórol meg a gárda, azonban mindezt majd csak június 1 után írják jóvá a sapkában.

Jones egy nagyon atletikus és helyenként kiváló játékot nyújtó cornerback volt a Cowboysnál, azonban nem igazán jöttek be a számításai a Dolphinsnál, az itt összeszedett sérüléseire pedig a karrierje is ráment 31 évesen.


A Falcons mindeközben újraigazolta a pass rusher Lorenzo Cartert – írja Ian Rapoport. A szerződés két évre szól, de több információ egyelőre nem érkezett ezzel kapcsolatban – jó eséllyel pármilliós kontraktus lesz belőle.

Carter a karrierje első négy évét a Giantsben töltötte és tavaly írt alá a Falconshoz, ahol minden meccsen kezdett, négy sacket és egy pick-6-et ért el. Az atlantai pass rush mindenképp fejlesztésre szorul, de mélységnek rendben van Carter jelenléte.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!