Connect with us

Hír

Hat játékos kapott franchise taget

Foglaljuk össze, mi is történt a franchise tagekkel idén. Összesen hat lejáró szerződésű játékos kapott ilyet a tegnapi határidő előtt, mindenki más szabadügynök lesz, hacsak nem sikerül a jövő szerdai piacnyitásig megegyezni egy hosszabbításról. Emlékeztetőként elmondjuk, hogy jövő hétfőn már beindult a hivatalos tárgyalási időszak, így akkor kezdődik a fesztivál.

A hat franchise taget kapó játékos tehát:

  • Lamar Jackson, QB Ravens ($32,4 millió)
  • Tony Pollard, RB, Cowboys ($10,1 millió)
  • Josh Jacobs, RB, Raiders ($10,1 millió)
  • Saquon Barkley, RB, Giants ($10,1 millió)
  • Evan Engram, TE, Jaguars ($11,3 millió)
  • Daron Payne, DT, Washington ($18,9 millió)

Nekik július 17-ig van lehetőségük új, hosszú távú szerződést kialkudni a csapatukkal, illetve technikailag más csapatokkal is, bár ez a gyakorlatban csak Lamar Jackson esetében képzelhető el, hiszen két első kört kellene feladni értük.

Ezzel együtt tehát nem kapott franchise taget több játékos sem, akinél elképzelhető volt. A két név, ahol valamilyen szinten azért várható volt Orlando Brown (OT, Chiefs) és Kaleb McGary (OT, Falcons), azonban jelen állás szerint ők is tesztelni fogják a piacot. Az Eagles sem osztotta ki egyik játékosára, például Javon Hargrave-re (DT) vagy Chauncey Garnder-Johnsonra (S) sem, a Patriots sem osztotta ki akár Jakobi Meyersnek (WR), akár Jonathan Jonesnak (CB), a 49ers sem Mike McGlinchey-nek (OT), a Jaguars sem Jawaan Taylornak (OT), a Broncos sem Dre’Mont Jonesnak (DT), a Buccaneers sem Jamel Deannek (CB), bár ezek kevésbé is tűntek valószínűnek az utóbbi napokban.

A két irányítóval, Geno Smith-szel és Daniel Jonesszal pedig meg tudott egyezni egy hosszabb távú szerződésről a Seahawks és a Giants, így ők ezért nem kaptak taget.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!