Connect with us

Hír

Lamar Jackson “kész elhagyni” a Ravenst, és még csak teljesen garantált szerződést sem akar

Lamar Jackson és a Ravens között nem nagyon haladnak a hosszabbítással kapcsolatos tárgyalások, és bár egyelőre más csapatok sem keresték meg az irányítót, most a PFT arról számolt be Jackson egyik képviselőjére hivatkozva, hogy a QB “kész elhagyni” Baltimore-t.

A rejtélyes képviselő állítólag felvette a kapcsolatot a csapatokkal és jelezte nekik, hogy Jackson nyitott minden lehetőségre és egyáltalán nem akar teljesen garantált szerződést. Persze az igaz, hogy elég magas garantált tartalmat szeretne, de az nincs ellenére, hogy a szerződés végén legyen egy-két nem garantált év is. (Korábban az irányító oldaláról nem szivárogtak ki információk, hiszen ez ügynököktől szokott származni, így minden korábbi hírmorzsa a Ravenstől érkezett.)

További érdekesség a dolog kapcsán, hogy az irányítónak nincs a játékosok szakszervezete által hitelesített ügynöke, valamelyik random rokonán/barátján/ismerősén keresztül pedig nem igazán kereshetné meg a csapatokat. Az ügynökök ki is vannak az ilyenek miatt akadva, de az NFL egyelőre nem igazán foglalkozott az ilyen szabályszegésekkel (Laremy Tunsilnak is egy ilyen “nem hitelesített” képviselő segített a rekordszerződésénél), így a kérdés igazából az, hogy Lamar kvázi távozási szándékának a tudatában fog-e valamelyik franchise lépni és ajánlatot tenni Jacksonnak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!