Connect with us

Hír

A Giants még 40 millió dollárt sem ajánlott Daniel Jonesnak

Két napja írtunk arról, hogy nem haladnak jól a tárgyalások az évi 45 millió dolláros fizetést akaró Daniel Jones és a Giants között. Azóta voltak optimistább (“mégis sikerült előrelépést elérni”) és pesszimistább (“az irányító 45 milliónál is többet akar”) riportok is, most pedig Albert Breer arról számolt be, hogy a csapat legjobb ajánlata évi 35-39 millió dollár körül mozog.

A Giants tavaly nem hívta le Daniel Jones ötödik éves opcióját, a korábbi első körös irányító viszont nagyon stabil és kiegyensúlyozott játékkal a rájátszásba vezette a csapatot, sőt még meccset is sikerült nyerni vele a PO-ban. Ugyanakkor ezzel együtt is nagyon erős túlzás a 45 millió dolláros fizetési igény egy olyan irányítótól, aki négy év alatt egyszer sem passzolt legalább 4000 yardot és az újonc szezonja óta nem tudott 20+ TD-passzt kiosztani (akkor is csak 24-et).

A 30-35 millió dolláros fizetés Jones esetében sokkal reálisabb lenne, ráadásul a franchise tag is csak 32 millió dollár, így bőven benne van a pakliban, hogy a QB kap egy újabb prove it évet a taggel, ha nem hajlandó racionálisabb árat kérni.

Érkeztek olyan hírek is tegnap, hogy közelednek a felek álláspontjai és elképzelhető, hogy sikerül megegyezni a keddi határidőig, és ebben az esetben 4-essel kezdődne az irányító éves fizetése.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!