Connect with us

Szabadügynök

A legjobb csapat-játékos párosítások a piacon

Holnap már elkezdhetnek a csapatok tárgyalni a játékosokkal, így még az utolsó pillanatban elhozzuk azokat a csapat-játékos párosításokat, amik a legjobbnak tűnnek hiányposzt, rendszerbe való illeszkedés és csapatépítés szempontjából.

Lamar Jackson, QB –» Atlanta Falcons

Ugyan Lamar Jackson kapott egy franchise taget, de a nem-exkluzív fajtát, így bárki tárgyalhat vele és ha ki tudnak alkudni egy olyan szerződést, amit a Ravens nem hajlandó vagy nem képes megadni, akkor mindössze két első körért megszerezhetik a 26 éves korábbi MVP-t. Ilyen gyakorlatilag sosem fordult még elő, mármint hogy egy ennyire fiatal és egyértelműen franchise irányító kikerüljön a piacra, a csapatoktól pedig hiba lenne, ha kihagynák ezt a lehetőséget.

Rendszerszinten a legjobb helye Atlantában lenne, ugyanis tökéletesen illeszkedne a skill setje ahhoz a támadósémához, amit Arthur Smith futtat. Egyik része nyilvánvalóan az irányítófutások és opciós játékok, de ez megvolt a Ravensnél is és igazából minden valamirevaló támadókoordinátor képes ilyeneket beletenni a playbookjába, ha akar. Azonban az teszi igazán jóvá ezt a fitet, hogy Smith rendszerében elsősorban a pálya közepét célozzák az irányítók, ami Lamar passzjátékának a legjobb eleme, és amit kriminálisan alulhasználtak Greg Romanék Baltimore-ban.

Ráadásul ott lenne Kyle Pitts és Drake London fiatal, minőségi és még 2-3 évig olcsó célpontoknak, emellett a támadófal is teljesen rendben van. Ez lenne az álomforgatókönyv az én olvasatomban Lamar, a Falcons és a semleges nézők számára.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!