Connect with us

Szabadügynök

A legnagyobb hiányposztok a ligában

Minden csapatnak vannak hiányposztjai, még a legjobbaknak is. Hol kisebbek, hol nagyobbak, de ez elkerülhetetlen egy fizetési sapkával szabályozott sportban. Most összeszedtük a liga legnagyobb, legégetőbb hiányposztjait a szabadügynök-piac előtt, amikre valamilyen megoldást mindenképp találniuk kell az adott franchise-oknak. 

Megjegyzés: Az irányítókkal ebben a cikkben nem foglalkozunk. 

A Cardinals támadófala

A Cardinalsnak kis túlzással csak hiányposztjai vannak, és simán hozhatnám ebbe a cikkbe a cornerbackjeit és akár a védőfalát is, mégis a támadófalat akartam kiemelni, mert nagyon durva, hogy mennyire nincsenek meg nem hogy minőségre, de mennyiségre sem.

A tavaly év eleji kezdőből konkrétan egyetlen egy játékos, a tackle DJ Humphries áll szerződés alatt, mellőle távozik jelen állás szerint Will Hernandez (G), Justin Pugh (G), Kelvin Beachum (RT) és Rodney Hudson (C) is. De ez nem minden! A cserék közül is távozik ötből négy játékos: Billy Price (C), Cody Ford (RT), Max Garcia (G) és Rashaad Coward (G). Tehát a cserék közt is csak a left tackle Josh Jones áll szerződés alatt, akit végülis be lehet tenni kezdőbe a túloldalra, és akkor a két tackle posztra legalább van ember. Belül viszont nincs senki: center poszton konkrétan nincs ember, guardban pedig csak a tavaly 6-7. körben draftolt Lecitus Smith és Marquis Hayes, akik összesen játszottak 210 snapet eddig.

Szóval ha nagyon optimisták vagyunk a fiatalokkal kapcsolatban, akkor végülis megvan négy kezdő, de azért ez elég hurráoptimista. Az persze kérdés, hogy a Cardinals mennyire igyekszik idén megjavítani a falat, hiszen 2023-ban nem mennek sehová még, főleg hogy Murray is kihagyhatja a szezon felét, de azért valahol el kell kezdeni ezt is építeni és nem lehet mindent jövőre hagyni. Valószínűleg nem a nagy nevekre fognak rámenni idén, ez egy átmeneti év lesz, de több falemberre is szükségük lesz a következő hetekben.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

1 Comment

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!