Connect with us

Hír

A Titans kivághatja az elit safety Kevin Byardot

Kevin Byard a Titans egyik legjobb játékosa, de a jövője most bizonytalanná vált. Több riport is arról számolt be, hogy a csapat megkérte a safetyt, hogy mondjon le a fizetése egy részéről, amire a védő nem volt hajlandó – az ehhez hasonló forgatókönyvek a legtöbb esetben szakítással szoktak véget érni.

Byard idén 13,6 millió dollárt keresne, ami a mutatott játékához képest minimum reális, de akár amellett is lehet érvelni, hogy némileg alul van fizetve. A Titans viszont úgy tűnik, hogy belekezd egy rebuildbe, amibe nem biztos, hogy belefér egy 30 éves safety, akinek a sima kivágásával 6 millió dollárt, post-june könyveléssel pedig 14,1 millió dollárt lehetne megspórolni.

A korábbi harmadik körös játékos az elmúlt hat évben mindig legalább 1000 snapen pályán volt, kétszer lett Pro Bowler és kétszer első csapatos All-Pro, a tavalyi idényt pedig 101 tackle-lel, négy INT-vel, két leütött passzal és 79,4-es engedett passer ratinggel fejezte be. Elmondása szerint a Titansben szeretné majd befejezni karrierjét, de ez most eléggé kérdőjelessé vált.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!