Connect with us

Hír

Safetyt szerzett a Bengals, megtartotta jobb oldali tackle-jét a Raiders

A Bengals az utóbbi egy hétben elvesztette tavalyi két kezdő safetyjét, Jessie Bateset és Vonn Bellt is – előbbi a Falconsba, utóbbi a Panthersbe igazolt. Persze tavaly az első körben draftolták Dax Hillt a posztra, de a másik hely még kiadó volt a kezdőben. Ide érkezett a Ramstől Nick Scott három évre $12 millióért – írja minden releváns forrás, és maga a játékos is megerősítette.

A 2019-es hetedik körös safety a speciális egységben lett először alapember, majd tavaly került be védelem kezdőjébe, és jól is teljesített. A Bengalsnál várhatóan Vonn Bell szerepkörére érkezik, okos játékos, ami biztosan tetszett a védőkoordinátor Lou Anarumónak.


A Raiders mindeközben megtartotta jobb oldali tackle-jét, Jermaine Eluemunort – írja Vincent Bonsignore. A szerződés részleteiről egyelőre nincs információnk. Eluemunor tavaly minden meccsen kezdő volt és meglepően stabil teljesítményt nyújtott, amire kevesen számítottak, hiszen egész eddigi karrierjében csereként számoltak vele.


A Packers újraigazolta a safety Rudy Fordot egy évre maximum $2,5 millióért – írja Tom Pelissero. Tavaly nyáron szerződtették eredetileg, amikor a Jaguars kivágta, és aztán hat meccsen kezdőként is pályára lépett. Adrian Amos távozásával vékony lett a safety poszt, és a 2017-es hatodik körös Ford megmutatta, hogy be tud ugrani és nem lesz nagy problémaforrás a hátsó alakzatban. Emellett a speciális egységben is jó munkát végez.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pecel2119
Pecel2119
2023-03-18 08:32

Amos hová került?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x