Connect with us

Szabadügynök

Az NFC Westben ketten is elpuntolták a 2023-as idényt – Cardinals és Rams FA-értékelő

Az NFC Westben idén nem várhatunk sokcsapatos versenyt, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy két gárda is elég korán feladja a versengést. Persze a játékosok és edzők megtesznek majd mindent, de a Cardinals és a Rams vezetősége idén láthatóan úgy döntött, hogy nem a 2023-as idényre fókuszál, hanem inkább a 2024-esre. 

A Cardinalsnál teljes vezetőségváltás volt, új general manager és főedző érkezett, ráadásul az irányító Kyler Murray is jó eséllyel kihagyja a szezon első negyedét-felét az év végi sérülése miatt. A keret eddig is borzalmas volt és minimális volt a fiatal tehetség, akire építeni lehetett hosszú távon, tehát abszolút megérett az egész projekt egy újrakezdésre. Ez meg is történik majd, nem is próbált a csapat nagy igazolásokba fogni az idei piacon, és könnyen lehet, hogy az 1/1-ért fog küzdeni 2023-ban.

A Rams más utat járt be, hiszen mindent beleadott a Super Bowlért, és ez össze is jött. Ennek az árát pedig most fizetik meg. Már tavaly is látszottak a problémák, amiket a hatalmas sérüléshullám exponenciálisan hozott felszínre, idén pedig a vezetőség belátta, hogy nem lehet tovább nyomni a gázt, érdemesebb leparkolni az autót a garázsba, majd jövőre kipihenten, több energiával újra nekiveselkedni az útnak (nem valami jó az analógia, de értitek mire akarok kilyukadni).

Pénzfelszabadítás és távozók

A Ramstől volt hangosabb a holtszezon, hiszen nagyon olcsón cserélték el a sztárcorner Jalen Ramsey-t, kivágták a még mindig kiválóan teljesítő linebacker Bobby Wagnert és elküldték a pass rusher Leonard Floydot – tehát a védelem négy legjobb játékosából hármat. Egyedül Aaron Donald maradt a defense-ben, és lehet ő is csak azért, mert konkrétan nem lehet elcserélni a szerződését.

Egy kis játék: Nevezzetek meg védőket a Rams jelenlegi keretéből, akit nem Aaron Donaldnak hívnak. A cikk végén találjátok a megoldást. 

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!