Connect with us

Szabadügynök

Mihez lehet kezdeni sok erőforrásból? – Bears FA-értékelő

Az egész holtszezon egyik legizgalmasabb csapatának a Chicago Bears ígérkezett. Ez nem is volt csoda, ugyanis az 1/1 és a legtöbb elkölthető pénz birtokában várható volt, hogy aktívak lesznek. Ez így is volt, több-kevesebb sikerrel.

Cap műveletek

A legnagyobb szenzáció mindenképpen az első választási jog elcserélése volt, amellyel végül a Carolina Panthers csapatát sikerült lehúzni. És ezzel nem azt akarom sugallani, hogy a Panthers rossz üzletet csinált, mert ha sikerül megtalálniuk a franchise irányítójukat végre, akkor minden erőforrást megért a tranzakció, de a Bears alaposan kitömte magát.

A legelső választás jogáért ugyanis csak nyolc helyet léptek hátra, de szereztek egy extra második kört idén, egy jövő évi elsőt és egy 2025-ös másodikat is. Ez önmagában egész pofásan néz ki, de még mindezek mellé megkapták a Panthers legjobb elkapóját, D.J. Moore-t is. Ő pedig összeállhat Darnell Mooney-val és Chase Claypoollal, ami önmagában is nagyon ígéretes, ráadásul még a drafton ki is pótolhatják a szekciót.

A cserén kívül sok mindent nem csináltak a piac előtt. Az említett hatalmas pénzösszeg miatt nem voltak ráutalva, hogy kivágjanak játékosokat és sok igazán rossz szerződés sem volt a csapatnál.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!