Connect with us

Hír

Bengals GM a Higgins trade-pletykákról: Ha elkapót akarsz, találj egyet magadnak

Az utóbbi időben elég sok pletyka röppent fel és sokan spekuláltak arról, hogy a Bengals elcserélheti a kiváló második számú elkapó Tee Higginst, ugyanis meg kell majd fizetni Joe Burrow mellett Ja’Marr Chase-t is, és egyrészt nem biztos hogy marad pénz hosszabb távon az újonc szerződése utolsó évébe lépő elkapó megtartására, másrészt nem biztos, hogy érdemes egy posztba ilyen sokat invesztálni a fizetési keretből. A csapat de facto general managere, Duke Tobin most hideg vizet öntött a pletykákra.

“Nem az a dolgom, hogy más csapatok jobbá tegyek. Az a dolgom, hogy a Bengalst jobbá tegyem. Tee Higgins elcserélése meg sem fordul a fejemben. Ha akarsz egy elkapót, akkor találj magadnak! A trade pletykák elég nevetségesek jelenleg.”

– mondta Tobin a Combine-on tartott sajtótájékoztatóján.

Persze ilyenkor a csapatok vezetői sok mindent mondanak, aminek végül épp az ellenkezője valósul meg, de Tobinnak ebben az esetben alapvetően lehet hinni a tapasztalatok alapján. A Bengals sosem volt az a csapat, amely elcserélte jó játékosait, még akkor sem, ha akár logikus is lett volna bizonyos szempontból.

Higgins a 2020-as drafton volt második körös, az utóbbi két évben átlépte az 1000 yardos határt és újoncként is 908 egységig jutott. A liga egyik, ha nem a legjobb második számú elkapója, azonban legkésőbb jövőre új szerződést kell neki adni. Kíváncsian várjuk, hogyan oldják meg a Burrow-Chase-Higgins trió megtartását.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!