Connect with us

Hír

Carr Indianapolisba utazott, hogy találkozzon a Panthers, Jets, Saints trióval

Az NFL népe a héten Indianapolisban tölti idejét, hiszen most rendezik a Scouting Combine-t. A prospectek felmérői mellett sok más is történik a városban, megy a tampering, az ügynökök és a csapatok beszélnek egymással, a general managerek is egyeztetnek egymás közt a háttérben. Derek Carr pedig úgy döntött kihasználja ezt az alkalmat és Indianapolisba utazik, hogy beszéljen a kérőivel.

A Jetsszel és a Saintsszel egyszer már egyeztetett, tehát ennél a két csapatnál már másodjára jár majd, azonban bekerült egy harmadik franchise is a képbe: a Carolina Panthers, amely szintén le szeretne ülni beszélgetni a szabadügynök irányítóval – írja az NFL Media.

A Pantherst a legtöbben valamelyik újonc irányítóval boronálják össze, de ha draftolnak is valakit, akkor is kelleni fog egy átmeneti veterán megoldás. Carr ennek vélhetően a felső kategóriája, és az ő megszerzésével valamennyire csökkenne is egy rookie QB megszerzése, de egyáltalán nem lehetne kizárni – persze sok függ majd az irányító szerződésétől.

Carr testvére elmondta, hogy hosszabb folyamatra lehet számítani, míg csapatot talál, mindenesetre ez a központosított találkozóhely biztosan előremutató lesz majd.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x