Connect with us

Hír

Ezeket a szabálymódosító javaslatokat nyújtották be a csapatok

A csapatoknak lehetőségük volt szabálymódosító javaslatokat benyújtaniuk, Tom Pelissero pedig le is hozta, hogy pontosan mik lettek ezek. Majd a március végi tulajdonosi meetingen tárgyalják ki ezeket a tulajok. 

1) Az Eagles azt szeretné, ha 0-s mezszámot is viselhetnének a játékosok, illetve hogy a kickerek és a punterek bármilyen mezszámot használhassanak 0-49 és 90-99 között.

2) Az Eagles azt is szeretné, ha az onside kickek helyett lehetne egy 4. és 20-as szituációt megoldani az XFL mintájára. A korábbi 4. és 15 ötlet helyett most még távolabb vinnék ezt a távolságot, hátha így már elég megnyerő lesz.

3) A Chargers a támadóóra szabályán akar változtatni a hivatalos bírói visszanézések után, hogy konzisztens legyen minden más helyzettel.

4) A Lions azt szeretné, ha personal foulokat is vissza lehetne nézni challenge formájában.

5) A Lions azt is szeretné, ha harmadik challenge-re is lehetősége lenne a csapatoknak.

6) A Lions kibővítené a videószobában ülő játékvezető jogkörét, hogy konzultálhasson a pályán lévő bírókkal.

7) A Rams szeretné, ha a roughing the passer büntetéseket vissza lehetne nézetni.

8) A Lions azt szeretné, ha egy harmadik, vészhelyzeti irányítót is rosteren lehetne tartani.

9) A Chargers pedig azt szeretné, ha a playoff kiemeléseknél egy csoportmásodik beelőzhetne egy csoportgyőztest, amennyiben a csoportgyőztes negatív mérleggel végzett, a másik divízió csoportmásodikja pedig legalább néggyel több győzelmet szerzett a szezon során (tehát tavaly a Cowboys megelőzte volna a Buccaneerst).

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
LG
LG
2023-03-14 10:44

Szerintem konkrétan az összeset le fogják söpörni az asztalról. Max a mezszámokhoz nyulhatnak hozzá es a 3. QB kérdését fontolhatják meg, de ezek a javaslatok általában nem szoktak átmenni. Pedig vannak közte jók (4&20, visszanezesek)

Zoard
Zoard
2023-03-14 09:03

6-9 pontok egész értelmes kezdeményezések.
8.:Mondjuk a 3. irányító kérdés lehet úgy szabályoznám hogy a 10. héttől vagy a cserelehetőség bezárulta előtt 1 héttel kezdődhetne ez a lehetőség. Azért az alapszak 2/3-ig ennyire nem fogynak az irányítók talán a jövőben sem. Ha mégis így alakul, vagy láthatólag esély van rá, akkor lenne a csapatoknak némi mozgástere hogy a sérült de esélyesen visszatérő qb esetén biztonságosabban tervezhessenek 3-4 meccsre.
Szegény Niners megszívta, de ez talán ritka volt eddig is.

A 9. ebben a formában kultúridegen, de talán el kéne a ligának gondolkodni, lehet e változtatni azon, hogy gyenge csoportok esélytelen győztesei wildcardban mennyire esélytelen meccseket játszanak, ami csak színvonal megítélést csökkenti (esetleg a kasszába jövő pénzt is). Nem egy esetben előfordul hogy alapszakasz meccsek sokkal izgalmasabbak.

Fetyke
Fetyke
2023-03-14 08:54

Nem tudom hogy sírjak vagy nevessek ezen ötletek láttán…

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  Fetyke
2023-03-14 08:59

A 9. csodálatos

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2023-03-17 08:43

A kiemelések körüli vita mindig fellángolt, amikor valaki negatív közeli mérleggel nyer csoportot. Leginkább azért, mert ha egy adott dívízió összesített mérlege negatív, akkor lesz másik divízó aki pozitív lesz. Ezekhez biztosan nem nyúlnék.
Azon viszont szabad gondolkozni, hogy ki játszon hazai pályán, mert pl az AFC Southban idén mindkét csapat elveszthette a 17. heti meccsét, mégsem számított, vagyis a jelenlegi állapot potenciálisan növeli a tét nélküli meccsek számát, míg egy WC csapatnak meg menni kell minden győzelem után és akkor sem lesz hazai pályája, ha 15-2-vel végez, míg elméletben 3-14-gyel is lehet divíziót nyerni.
A 4&20 tetszik, a visszanézés és pedig csak a gyakorlatban derülne ki, de előtte a játékvezetői bizottságnak kellene letenni a számokat, hogy ha visszanézték volna az elmúlt X év összes esetét, akkor hány ítéletet változtattak volna meg. Az meg egyenesen bizarr, hogy a VAR nem kommunikált a játékvezetővel. Nem lepne meg, ha “New York-i“ központ helyett itt kapnánk élő képet a munkájukról, kik ülnek benne, hogy dolgoznak, esetleg ők magyaráznák el az ítéletet és nem a csatornák szakértői.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x