Connect with us

Hír

Ezeket a szabálymódosító javaslatokat nyújtották be a csapatok

A csapatoknak lehetőségük volt szabálymódosító javaslatokat benyújtaniuk, Tom Pelissero pedig le is hozta, hogy pontosan mik lettek ezek. Majd a március végi tulajdonosi meetingen tárgyalják ki ezeket a tulajok. 

1) Az Eagles azt szeretné, ha 0-s mezszámot is viselhetnének a játékosok, illetve hogy a kickerek és a punterek bármilyen mezszámot használhassanak 0-49 és 90-99 között.

2) Az Eagles azt is szeretné, ha az onside kickek helyett lehetne egy 4. és 20-as szituációt megoldani az XFL mintájára. A korábbi 4. és 15 ötlet helyett most még távolabb vinnék ezt a távolságot, hátha így már elég megnyerő lesz.

3) A Chargers a támadóóra szabályán akar változtatni a hivatalos bírói visszanézések után, hogy konzisztens legyen minden más helyzettel.

4) A Lions azt szeretné, ha personal foulokat is vissza lehetne nézni challenge formájában.

5) A Lions azt is szeretné, ha harmadik challenge-re is lehetősége lenne a csapatoknak.

6) A Lions kibővítené a videószobában ülő játékvezető jogkörét, hogy konzultálhasson a pályán lévő bírókkal.

7) A Rams szeretné, ha a roughing the passer büntetéseket vissza lehetne nézetni.

8) A Lions azt szeretné, ha egy harmadik, vészhelyzeti irányítót is rosteren lehetne tartani.

9) A Chargers pedig azt szeretné, ha a playoff kiemeléseknél egy csoportmásodik beelőzhetne egy csoportgyőztest, amennyiben a csoportgyőztes negatív mérleggel végzett, a másik divízió csoportmásodikja pedig legalább néggyel több győzelmet szerzett a szezon során (tehát tavaly a Cowboys megelőzte volna a Buccaneerst).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!