Connect with us

Hír

Safetyt és linebackert is igazolt a Chiefs

A Chiefs a tegnapi nap folyamán a védelmére koncentrált és két igazolást és megejtett. Érkezett egyrészt a linebacker Drue Tranquill a csoportrivális Chargerstől, másrészt a safety Mike Edwards a Buccaneerstől, mindketten egy évre $3 millióért.

A linebacker nem számított hiányposztnak a csapatnál, hiszen Nick Bolton, Willie Gay és a tavalyi harmadik körös Leo Chenal is abszolút korrekt teljesítményt nyújtott, így kissé meglepő, hogy még egy viszonylag ismertebb nevet igazoltak a posztra. Ugyanakkor Steve Spagnuolo védőkoordinátor várhatóan jól fogja majd tudni használni a blitzekben erős Tranquillt, aki tavaly elég jól teljesített a Chargersben.

Safety poszton a csapat elvesztette Juan Thornhillt, így kellett az erősítés a tavaly igazolt Justin Reid és a tavaly draftolt Bryan Cook mellé, így pedig már van három használható safetyje a Chiefsnek – Spagnuolo szokott is három safetys felállásokkal operálni. Edwardsnak a tavalyi volt talán a legrosszabb éve, de rotációban harmadik safetyként meg lehet találni a helyét, leginkább a box körül.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!