Connect with us

Szabadügynök

Félelem és reszketés Las Vegasban – Raiders FA-értékelő

Folytatódott a személyre szabás a McDaniels-Ziegler duó kérelmei szerint, ami ismét komoly keretátalakítással járt. Talán olyan érzelmeket nem váltott ki mint anno mikor Jon Gruden vette át a hatalmat a franchise élén, de immáron egy új éráról beszélhetünk Las Vegasban. Kérdés, hogy ez mennyire nyugtatja meg a szurkolókat.

Távozók

A Derek Carr korszak hivatalosan is véget ért. Ahogy arra számítani lehetett, mikor kiderültek az irányító új szerződésének részletei, majd amikor McDaniels az utolsó fordulókra leültette a padra, végül élt az egérútjával a Raiders, és megvált QB-jától. Azt nem tudom, hogy vajon cserével és vele járó ellenértékkel kalkuláltak esetleg, de végül szerződésmegszakítás lett a vége, így ebből a Raiders semmi kompenzációt nem lát majd. Carr egy elég megosztó irányító, jobb periódusában simán hoz egy top 10-es szintet, de kezd csökkenni ezen periódusok száma, így bevállalták a váltást annak ellenére, hogy kevés a lehetőség az upgrade-re. Szintén távozott Darren Waller is, akinek ugyanúgy a jelenlegi brigád adott szerződést, de ebben is benne volt a szakítás lehetősége a kevés garantált tartalom miatt. Itt már ellenértéket is kaptak, a Raiders számára nem is rosszat. Waller a jobb napjain egy vadállat, de ezt a formáját három éve láttuk utoljára, ráadásul rengeteg pénzt spórolt ezzel a csapat. Kedvelem a tight endet, de a Raiders ezzel a lépéssel jól járt. Szintén a cut sorsára jutott a long snapper Trent Sieg is, de az ő pénzét szinte egy az egyben megkapta az utódja.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!