Connect with us

Szabadügynök

Az előrelépés megkérdőjelezhető – Giants FA-értékelő

A tavalyi szezon egyik legnagyobb meglepetése a Giants rájátszás részvétele volt, amire talán a legelvakultabb szurkolók sem számítottak. Brian Daboll debütáló évében rögtön nagyot villantott, amivel a lécet is elég magasra rakta annak tükrében, hogy ez a roster nem olyan erős, és komoly foltozásra szorult.

Távozók

Cirka 50 millió dollárral fordult a free agencyre a franchise, amit nem növeltek drasztikus mértékben, hiszen csak Kenny Golladay és Sterling Shepard távozott az élő szerződésű játékosok közül. Joe Shoen, a tavaly kinevezett general manager ugyanis szembemegy a trendekkel, és nem alakít át szerződéseket, tavaly is mindössze egyszer folyamodott ehhez (spoiler, és idén is). Mivel volt két játékos, akinek a helyzete prioritást élvezett, ezért lehetett arra számítani, hogy más nagyobb nevű játékosra nem jut majd lóvé, de komolyabb károk nem érték a rostert.

Julian Love a legnagyobb és talán a legfájóbb távozó is, pláne hogy nem fizette túl a Seahawks, de nem kívánt licitháborúba menni érte Shoen. Számomra elég meglepő volt Richie James elengedése, hiszen a szezon végére talán a legjobb elkapóvá nőtte ki magát a csapatban (tegyük hozzá, nem volt nagy verseny), ennek ellenére nem kapott új szerződést. Jelenleg még csapat nélkül van, de az igazolásokat nézve nincs sok esély az újraigazolására. Talán túl mohó volt egy ilyen szezonzárás után, ez már nem derül ki.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!