Connect with us

Hír

Több QB-hiányos csapat jelezte azonnal, hogy nem érdeklődik Lamar Jackson iránt

A Ravens nem-exkluzív taget rakott Lamar Jacksonra, ami azt jelenti, hogy jövő héttől bármelyik csapat tárgyalhat a 26 éves MVP irányítóval, ilyenre pedig gyakorlatilag nem volt még példa a történelem folyamán. Ehhez képest a tag kiosztása utáni néhány órában egymás után jöttek azok a hírek, hogy a QB-hiányos csapatok egyáltalán nem érdeklődnek Lamar iránt, ami meglehetősen furcsa.

Már érkezett hír arról (ESPN, TheAthletic, CBS jóvoltából), hogy nem érdeklődik

  • a Falcons,
  • a Panthers,
  • a Commanders,
  • a Raiders és
  • a Dolphins.

Tehát a legtöbb csapat, amelynél elképzelhető Jackson. Ennek pedig eléggé összejátszás szaga van, még ha nyilván ezt nem is lehet majd sohasem bizonyítani. De hogy ennyi QB-hiányos csapat a hírek után pár perccel, pár órával tudassa a világgal, hogy még csak nem is érdeklődik egy fiatal MVP irányító iránt, az elég egyértelmű jel arra, hogy a tulajdonosok látták a Browns által kiosztott Watson-szerződést és azt mondták, hogy ezt nem engedhetjük, ilyen nem lesz többé a ligában.

Semmibe sem kerül beszélni Lamar Jacksonnal, megtudni pontosan mit is akar, akár megpróbálni meggyőzni a teljesen garantált szerződés feladásáról, de még az is elképzelhető, hogy a csapat gondolja meg magát pár beszélgetés után. Az persze benne van a pakliban, hogy végül nem kap teljesen garantált szerződést, de az, hogy még csak nem is érdeklődik iránta senki és ezt a gyakorlatilag piacra kerülése után mindenki azonnal nyomatékosítja, az felettébb furcsa. Főleg a tavalyi Watson-hajsza után.

A játékosok szakszervezete (NFLPA) egyébként már egy ideje aggódik azon, hogy kollúzió van a tulajok közt a teljesen garantált szerződések kiosztása ellen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!