Connect with us

Szabadügynök

Már nincs hova tartalékolni – Browns FA-értékelő

A Cleveland Browns a szezon után hatalmas tisztogatásokba kezdett, kis túlzással a fél segédedzői gárda távozott és világos volt, hogy a játékosállományban is szükség van némi átalakításra. Ellenben pénze nem volt sok a gárdának, hála az elmúlt évek pénzosztogatásának.

Cap műveletek

Az offseasont úgy kezdte a csapat, hogy közel húsz millió dollárral a sapka felett volt és a sok garantált szerződés miatt kevés olyan játékos volt, akinek a kontraktusához kifejezetten hozzá lehetett nyúlni. Ellenben akinél lehetett valamit kezdeni, ott szemmel látható összeget lehetett felszabadítani. A legnyilvánvalóbb lépés Deshaun Watson szerződésének átalakítása volt. Ez meg is történt és több mint 36 millió dollárt teremtett idénre a gárda, ami már adott némi mozgásteret.

Ezen kívül két említésre méltó tranzakciója volt a Brownsnak, John Johnson és Jadeveon Clowney elküldése. Előbbit június után teszik ki könyvelés szempontból, így a fizetését addig a pontig viszik, ellenben közel 10 millió dollárt szabadítanak fel. Utóbbit hivatalosan elbocsátották, de a szerződése úgy volt kialakítva, hogy gyakorlatilag szabadügynökké vált amúgy is, és nem tett hozzá annyit a csapathoz, mint remélték.

Érkezők

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!