Connect with us

Draft

Mock Draft a piac első hulláma után

Lement a piac első hulláma, a nagyobb nevek elkeltek, így a legtöbb hiányposzt jobban kirajzolódott, szóval itt az ideje egy új mock draftnak! 

Most hárman álltunk neki (Patrik, Balázs, Dani), a csapatokat pedig random generátorral osztottuk fel – minden csapatnál láthatjátok, hogy ki húzott épp nekik. Cserék megengedettek voltak, és inkább prediktív szemmel közelítettük meg a dolgot.

1/1 Carolina Panthers (from CHI)
CJ Stroud
QB, Ohio State

Állítólag őt szeretik a leginkább. Érthető is. Jó felépítés, nagyszerű pontosság, a Georgia ellen pedig megmutatta, hogy tud struktúrán kívül is játszani. Igaz akkor volt kinek passzolni.

(Patrik)

1/2 Houston Texans
Bryce Young
QB, Alabama

Alacsony? Igen. Vékony? Igen. Ő a class legjobb irányítója? Igen. A Texansnak egy jó játékos kell, akivel elindulhatnak felfelé. 2019 óta ez a csapat nem nyert többet 4 meccsnél egyik szezonban sem. Itt eredmény kell minél hamarabb, Youngnál pedig senki sem áll jobban készen az idei classból, hogy week 1-en is már jó játékot lehessen tőle várni.

(Balázs)

1/3 TRADE Tennessee Titans (from ARI)
Will Levis
QB, Kentucky

Titans adja: 1/11 + 2024/1 + 2024/2
Cardinals adja: 1/3 + 2024/3

Ilyet azt hiszem még nem csináltunk. Igazából az a faramuci helyzet adódott, hogy a Seahawks, a Raiders és a Titans is nálam volt, és mindegyikkel azt mondtam, hogy adok egy fair ajánlatot a felmozgás nagyságához mérten, aztán a Cardinals majd eldönti, meddig akar lemenni. Számukra pedig a legjobb opció a Titans volt, így a Tennessee előzte be a Coltsot és viheti el a harmadik irányítót!

Tannehill a szerződése utolsó évébe lépett, idén eléggé újjáépítésnek tűnik a filozófia a piaci tevékenység alapján, szóval fel lehet gyorsítani kicsit ezt a folyamatot és fel lehet menni most egy irányítóért ahelyett, hogy jövőre reménykednének benne, hogy lesz lehetőségük rá. A Richardson-Levis párosból én Richardsonban látom a több lehetőséget, azonban Mike Vrabel láthatóan nem akart Malik Willisre sem rászabatni egy támadó playbookot, így szerintem ő inkább Levis párti lenne.

(Dani)

Nagyjából 15-18 kezdő kellene ebbe a Cardinalsba, Will Anderson nem az a generational talent, akiről nem szabad lemondani. A jövő évi 1+2 pedig nagyon jól fog jönni a csapatépítés szempontjából. Idén Kyler nélkül ez a csapat bottom 5, de lehet, hogy bottom 3 lesz. Tökéletesen alkalmas a szezon a “elpuntolásra” és a ’24-re való tőkehalmozásra.

(Balázs)

1/4 Indianapolis Colts
Anthony Richardson
QB, Florida

A Coltsnak marad a negyedik irányító, de elég jó házasságnak gondolnám ezt a párosítást. Shane Steichen főedző az Eaglesnél megmutatta, hogy tud futkározós irányítóra playbookot írni és tudja fejleszteni a QB-t passzjátékban is, most erre újra lehetősége lenne Richardsonnal, akiben hatalmas potenciál lakozik.

(Dani)

1/5 Seattle Seahawks (from DEN)
Will Anderson
Edge, Alabama

Legutóbb hasonló helyzetben Jalen Cartert húztam a Seahawksnak, de egyre több a red flag mellette, plusz a csapat leigazolta Dre’Mont Jonest, így most már kisebb need a belső védőfalember – nagyjából ugyanakkora, mint az edge. Így pedig átfordultam Anderson irányába. Egyébként megpróbáltam felmenni Richardsonért a Cardinals helyére, de inkább a Titanst választották.

(Dani)

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

2 Comments

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!