Connect with us

Szabadügynök

Nem hagyják Wilsont főzni – Broncos FA-értékelő

A Denver Broncos új vezetőedzővel esett neki a holtszezonnak, ráadásul nem kisebb név, mint Sean Payton érkezett. Egy ekkora kalibernek pedig meg kell próbálni a kedvében járni, így várható volt, hogy nem ülnek tétlenül a csapatnál.

Cap műveletek

Arra azonban talán kevesen számítottak, hogy ilyen mértékű agresszióval kezd el költekezni a Broncos, konkrétan a szabadügynökpiac első napján szinte kétszer annyit költött a csapat mint bárki más. Összesen 219 millió dollárnyi szerződést kötöttek az első napon és minden nagyobb hiányposztra érkezett játékos.

Erre nem lett volna lehetőség anélkül, ha előtte nem teremt egy kis szabad pénzt a gárda. Így a nyitás előtti napokban lényegében megszabadultak mindenkitől, akitől kötelező volt. Chase Edmunds, Ronald Darby és Graham Glasgow is távozott. Egyikükért sem különösebben kár, főleg a felszabaduló forrásokhoz viszonyítva. A szezonvégi 33 millió dollárból így hirtelen közel 60 millió volt a mozgástér, ami elég jó pozíció volt a piacon.

A legfontosabb feladat a támadófal kipofozása volt, ezt pedig nagyon komolyan vette a gárda. Különösen igaz volt ez a jobb tackle posztra, amelyet éveken keresztül tessék-lássék módon foltozgatott a gárda, de soha nem invesztált jelentős összeget erre a posztra, hogy nagyágyúkat hozzon. Egészen eddig.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!