Connect with us

Szabadügynök

Reid és Mahomes továbbra is elég? – Chiefs FA-értékelő

A Chiefs szokás szerint nagyon kevés pénzzel érkezett a szabadügynökpiacra, ellenben pár fontos lejáró szerződés miatt volt mit tenni-venni. A legfontosabb kezdő lépés tehát az volt, hogy néhány kivágással és átalakítással csináljanak pénzt maguknak.

Cap műveletek

A napnál is világosabb volt, hogy Frank Clark szerződéséhez hozzá kell nyúlni vagy különben búcsút intenek a pass rushernek. Nos, ez utóbbi történt meg. Hogy azért mert Clark nem akart belemenni a paycutba vagy csak mert a Chiefs amúgy is úgy érezte, hogy itt a közös út vége, az már részletkérdés. Ezzel az egy lépéssel rögtön több mint 20 millió dollár adódott a meglévő körülbelül 10-hez, tehát el lehetett kezdeni gondolkozni.

Ráadásul ezt nem is költötték rögtön el a piacnyitás előtt, mert a másik dolog, amire mindenki várt, az Orlando Brown franchise tagelése lett volna. Ez viszont nagyobb meglepetésre elmaradt. Nem feltétlenül lehet hibáztatni a csapatot, mert láthatóan nem sikerült megegyezni a left tackle-lel már huzamosabb ideje és ez várhatóan a jövőben sem lett volna másképp. Brett Veachék tehát megelégelték a dolgot és hagyták kimenni a játékost a piacra. Végül ez nem bizonyult feltétlenül jó döntésnek, mert Brown az AFC rivális Bengals csapathoz írt alá, egy kicsit több garantált tartalomért, de igazából teljesen jutányos áron.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!