Connect with us

Hír

Tom Brady egy vegasi sportcsapatban lett társtulajdonos

Tavaly Tom Brady úgy próbált meg első körben visszatérni a nyugdíjból, hogy tulajdonrészt vásárolt volna a Dolphinsban, majd a csapat irányítója is akart lenni. Ez a terv végül befuccsolt (a Dolphins idei első körös pickjét el is vették tempering miatt), Brady pedig a Buccaneershez tért vissza még egy idényre. Idén ismét visszavonult, de sokan megkérdőjelezik, hogy ez így marad-e. Aki spekulálni akar, annak most itt egy érdekes hír.

Brady tulajdonrészt szerzett a WNBA (női kosárliga) egyik csapatában, a Las Vegas Acesben. Ez a lokáció mellett azért is érdekes, mert a többségi tulajdonos az a Mark Davis, aki mindeközben a Raiders tulaja is.

Az irányítót korábban már összeboronálták a Raidersszel, 2020-ban állítólag Jon Gruden vétózta meg a már kialkudott üzletet, de idén is röppentek fel pletykák, ráadásul most korábbi támadókoordinátora, Josh McDaniels lenne a főedzője. Persze Jimmy Garoppolo leigazolása megnehezíti a dolgokat, de egy csapatbarát szerződéssel akár mindketten beférhetnek a sapkába az idei évre. Valószínűnek persze nem mondanánk, de nem is feltétlen zárnánk ki teljesen.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!