Connect with us

Hír

A Commanders komolyan hisz Sam Howellben

Úgy tűnik, hogy a Commanders komolyan hisz a másodéves Sam Howellben, ugyanis az ESPN információi szerint a csapat nem tervez irányítót húzni – az első körben legalábbis semmiképp. Állítólag Hendon Hooker a második napon érdekelheti a franchise-t, de alapvetően úgy állnak hozzá Ron Riveráék, hogy Howell lesz a franchise arca.

Howell úgy futott neki a 2022-es draftnak, hogy amennyiben az első körből ki is csúszik, úgy a második-, de legkésőbb a harmadik körben valaki kiválasztja. Ehhez képest végül csak az 5/144-es cetlivel választotta ki a Commanders, így pedig eléggé meglepő a nagy bizalom az irányába (már amennyiben hiszünk a riportoknak) – pláne úgy, hogy újoncként csak egy meccsen kapott szerepet és akkor is csak 19 passzkísérlete volt (11 sikeres passz, 169 yard, egy TD, egy INT).

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Staten Island
Staten Island
2023-04-16 16:53

Hiszek nekik, bíznak benne, hogy hozza a top 5-ös picket.

Antal Kovacs
Antal Kovacs
2023-04-17 06:00

https://fuzovelkifele.com/2022/04/a-jovo-sztarjai-sam-howell/

“Mennyire szeretnek a csapatok belemenni egy hosszú fejlesztésbe? Aki ugyanis Sam Howellt draftolja, az nem az első nap fog egy kezdő játékost kapni. ”
“Sok idei társához hasonlóan nagyon kell neki egy, de akár két tanuló év is, azonban a karereje, mentalitása és a potenciálja a lábában vélhetően elég lesz arra, hogy a második nap valamely pontján elkeljen majd a játékosbörzén.”

– nem ti írtátok? nem ez történik éppen?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x