Connect with us

Hír

Újraigazolta kétszeres SB-győztes elkapóját a Chiefs

A Chiefs nem áll különösen jól elkapófronton, hiszen Marquez Valdes-Scantling, Kadarius Toney, Skyy Moore és Richie James számít a legjobb négyesnek jelenleg. Most újraigazoltak egy kétszeres Super Bowl győztes WR-t, habár ezzel inkább mélységben, mintsem minőségben erősödtek. Justin Watsont szerződtették két évre $3,5 millióért, ami ösztönzőkkel együtt $6 millióra rúghat – írja Jeremy Fowler.

A 27 éves elkapónak érdekes sztorija van, hiszen ötödik körösként került a Buccaneershez 2018-ban, majd Super Bowlt is nyert – még ha nem is játszott sokat a támadósorban. Fun fact vele kapcsolatban, hogy ő lett a Bucs történetének első támadója, aki sacket regisztrált, amikor egy fake punt során földre vitte a puntert. Miután lejárt az újoncszerződése, a Chiefshez mindössze egy úgynevezett futures contracttal került, ami igazából semmit sem garantál a játékosnak, gyakorlatilag a keret feltöltése érdekében szolgál.

Mégis megragadt a Chiefs 53 fős keretében, miután jó kapcsolatot alakított ki Mahomesszal a nyáron, illetve mert a special teamben kifejezetten hasznos. Tavaly egy kivétellel minden meccsen pályára lépett, 345 yardot és két touchdownt szerzett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!