Connect with us

Hír

A Packers szeretne egy veterán elkapót szerezni

A Packers előbb-utóbb búcsút int Aaron Rodgersnek és átveszi a helyét Jordan Love. A fiatal QB-nak viszont jelen állás szerint nagyon fiatal WR-sornak kellene dobálnia, amit Green Bayben szeretnének kicsit megöregíteni. Matt LaFleur beszélt erről az ESPN-nek, ahol elmondta, hogy mivel csak öt játékosuk van szerződés alatt a poszton, és mindannyian fiatalok, így szeretnének egy veterán vezért szerezni.

“Úgy gondolom jót tenne egy veterán vezérszerep. Allen Lazard és Randall Cobb nagyon jó munkát végeztek ilyen tekintetben tavaly, hiszen szárnyaik alá vették a fiatalokat, megmutatták az elvárásokat és az edzési szokásokat, hogy minél jobbak lehessenek.”

A Packers elkapósorában jelenleg senkinek nincs 14 meccsnél nagyobb tapasztalata. Christian Watsonnak 14, Romeo Doubsnak 13, Semori Toure-nak 11, ők mind tavalyi újoncok. Mellettük Jeff Cotton (1 meccses tapasztalat még a Jaguars színeiben 2021-ből) és Bo Melton (0 meccs) alkotja a WR-szobát.

Brian Gutekunst minden bizonnyal hoz majd egy-két veteránt a keretbe, habár elég gyér már a felhozatal. A piacon Odell Beckham mellett Jarvis Landry, Chosen Anderson, Byron Pringle, TY Hilton, N’Keal Harry, Julio Jones és Kenny Golladay elérhető, esetleg a Jetstől bevonhatják Corey Davist a Rodgers-üzletbe. Vagy az is lehet, hogy egy újabb újoncot szereznek a draftról.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
LG
LG
2023-04-04 08:02

Azt hiszem idén megint futásorientált csapat lesz a Packers 😜

Kopi3.14
Kopi3.14
2023-04-04 07:41

Én éppen tudok egy FA veterán elkapót, aki néha képes magas szinten teljesíteni, és már gyűrűje is van. Tanulni is lehet tőle rengeteget.

Bujdy Bujdy
Bujdy Bujdy
2023-04-04 15:24

Még esetleg Antonio Freeman jöhet szóba, ha Love nem lesz elég jó, a jó Brettet vissza lehetne hozni pár meccsre! A védelemben Clay Matthews-zal cserélgetnék a járókereteket! :D

Bujdy Bujdy
Bujdy Bujdy
2023-04-04 09:24

Donald Driver? Ja, ő megy ARoddal a Jetsbe… :D

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2023-04-05 15:00

Lehet Jordan Love-ra ennél is nagyobb nyomást helyezni? Mert lassan minden ekörül a pick körül forog az elmúlt években és fog is még. Mások már rég lehívták az 5 évüket, vagy már rég kivágták az illetőt, a Packers meg még mindig ezen nyammog, hogy húztak egy QB-t 3 éve. Ha olyan nagyon kutyajó lett volna, akkor nem hosszabbítanak Rodgerssel.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x