Connect with us

Hír

A Packers szeretne egy veterán elkapót szerezni

A Packers előbb-utóbb búcsút int Aaron Rodgersnek és átveszi a helyét Jordan Love. A fiatal QB-nak viszont jelen állás szerint nagyon fiatal WR-sornak kellene dobálnia, amit Green Bayben szeretnének kicsit megöregíteni. Matt LaFleur beszélt erről az ESPN-nek, ahol elmondta, hogy mivel csak öt játékosuk van szerződés alatt a poszton, és mindannyian fiatalok, így szeretnének egy veterán vezért szerezni.

“Úgy gondolom jót tenne egy veterán vezérszerep. Allen Lazard és Randall Cobb nagyon jó munkát végeztek ilyen tekintetben tavaly, hiszen szárnyaik alá vették a fiatalokat, megmutatták az elvárásokat és az edzési szokásokat, hogy minél jobbak lehessenek.”

A Packers elkapósorában jelenleg senkinek nincs 14 meccsnél nagyobb tapasztalata. Christian Watsonnak 14, Romeo Doubsnak 13, Semori Toure-nak 11, ők mind tavalyi újoncok. Mellettük Jeff Cotton (1 meccses tapasztalat még a Jaguars színeiben 2021-ből) és Bo Melton (0 meccs) alkotja a WR-szobát.

Brian Gutekunst minden bizonnyal hoz majd egy-két veteránt a keretbe, habár elég gyér már a felhozatal. A piacon Odell Beckham mellett Jarvis Landry, Chosen Anderson, Byron Pringle, TY Hilton, N’Keal Harry, Julio Jones és Kenny Golladay elérhető, esetleg a Jetstől bevonhatják Corey Davist a Rodgers-üzletbe. Vagy az is lehet, hogy egy újabb újoncot szereznek a draftról.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!