Connect with us

Hír

Jalen Carter nem hajlandó top10-en kívül húzó csapattal találkozni

Jalen Carter, a Georgia védőfalembere talán a legtehetségesebb játékos az idei drafton, azonban nem csak emiatt, hanem pályán kívüli dolgai miatt is sokat beszélnek róla. Már szezon közben is érkeztek olyan pletykák (például Todd McShay-től), hogy nem feltétlen ő az ideális személy a pályán kívül, de akkor nem fejtették ki ezeket. Aztán kiderült, hogy egyik éjszaka autóversenyzett, ami halálos kimenetelű lett csapattársa és egy személyzetis számára. Erre tett rá egy lapáttal azzal, hogy a Pro Dayére meghízva érkezett és nem bírta teljesíteni a gyakorlatokat.

Mindezek ellenére ő és ügynöke, Drew Rosenhaus magabiztos abban, hogy a védőfalember nem fog kicsúszni a top10-ből az idei drafton, épp ezért nem is tesznek hivatalos látogatást a top10-en kívül húzó csapatoknál – írja Ian Rapoport. A 21 éves játékos a napokban épp a Bearsnél és az Eaglesnél volt, amelyek a 9-10. helyen választanak jelen állás szerint.

Nagyon nehéz megmondani jelenleg, hogy hol kelhet el Carter, kinél lehet rajta a boardon és ki vehette le esetleg. Gyakorlatilag nincs olyan csapat a top10-ben, ahol ne férne el, sőt ne lenne egy ilyen kaliberű játékosra nagy szükség, de kérdés kit riasztanak el ezek a dolgok.

Azt azért tudjuk, hogy az NFL-ben sok mindent elnéznek, ha kellően tehetséges vagy, ő pedig abszolút ebbe a kategóriába tartozik. Az is sokatmondó, hogy jobban felkapták a fejüket a csapatok arra, hogy meghízva érkezett a Pro Dayére, minthogy halálos kimenetelű balesethez volt valamilyen szinten köze.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!