Connect with us

Szabadügynök

Amikor Bill O’Brien a legjobb igazolásod – Patriots FA-értékelő

A Patriots, ha nem is csúnyán, de azért földbe állt tavaly. A Matt Patricia vezette támadósor kiszámítható és sikertelen volt, Mac Jones sem tudott fejlődni, így bármit is tett az amúgy top védelem, a csapatnak nem volt reális esélye felvenni a versenyt a legjobbakkal. Bill Belichick pechjére a piac sem nyújtott megoldást minden problémára, így most ott tartunk, hogy az új támadókoordinátorban van a Patriots minden reménye.

A szezon végén a csapatnak 32,45 millió dollárja volt a plafon alatt, tehát nem kellett komolyabb áldozatokat hozni pénzügyi okokból. Bill Belichick mindössze a punter Jake Bailey-t vágta ki, bár az is érdekesre sikerült: a csapat eltiltotta a játékost a szezon végén, ezzel pedig papíron megszűnt garantáltnak lenni Bailey idei 2,11 millió dolláros fizetése, vagyis a kivágásával ennyit spórolt a csapat. A punter viszont keresetet nyújtott be a Patriots ellen, mert szerinte csak azért kapott eltiltást, hogy el lehessen küldeni, így ez a kérdés egyelőre még nem dőlt el. Emellett a New England egy hetedik körös pickért elcserélte a tight end Jonnu Smith-t a Falconshoz, amivel 12,8 millió dollár halott pénz mellett 4,4 millió dollárt sikerült felszabadítani.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!