Hír

BREAKING: Odell Beckham a Ravensé!

Published on

A Ravensnek egy jó elkapót, Odell Beckhamnek jó sok pénzt hozott a nyuszi, ugyanis a baltimore-iak egy évre garantált $15 millióért (plusz $3 millió ösztönzőért) szerződtették OBJ-t. Az igazolást maga a játékos jelentette be Instagramján egy olyan fotóval, amin a kisfia egy Lamar Jackson mezt visel, a pénzügyeket pedig Mike Garafolo szolgáltatta.

Kontextusba helyezve a szerződést, ez volt az idei legnagyobb WR-igazolás a piacon, senki sem kapott $11 milliónál többet évente, a legtöbb garantáltat pedig Allen Lazard kapta ($22M) egy négy éves szerződésen. Kissé talán meglepő, hogy végül volt aki megadta OBJ-nek a kért $15 milliót, miután állítólag jó ideig nem volt $4 milliónál jobb ajánlata. Az elkapó ma ment volna a Jetshez látogatóba, azonban a Ravens beelőzte a New York-iakat és odaadta Beckhamnek azt, amit kért.

OBJ tökéletesen illeszkedik majd a Ravensbe Mark Andrews és Rashod Bateman mellé, Todd Monken támadókoordinátor rendszerében jó éve lehet, már amennyiben Lamar Jackson fog dobálni neki. Az igazolás fényében azt sejthetjük, hogy erre egyre jobb esély van, hiszen Beckham többször is beszélt Jacksonnal az utóbbi időben, hogy jó lenne együtt játszaniuk, Lamar meg is osztott az Instáján egy képet, ahogy az elkapóval FaceTime-ozik.

11 Comments

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group