Connect with us

Szabadügynök

Csak egészséges irányító legyen – 49ers FA-értékelő

Sok szempontból a 49ers volt a 2022-es szezon legjobb csapata, de negyedik számú (és a sérült harmadik számú) irányítóval még Kyle Shanahannek sem ment. Ez a keret és edzői stáb továbbra is bajnokesélyes, ráadásul racionális keretek között nem is nagyon van hová fejlődni, de az irányító, illetve azok egészségügyi állapota továbbra is guillotine-ként lebeg a franchise feje fölött.

A csapatnak 8 millió dollárnyi cap space-e volt a 2022-es idény végén, ami ha nem is sok, de kiindulási alapnak rendben volt – pláne úgy, hogy nem igazán volt mit kitakarítani, a rosteren lévő játékosok ár/érték arányban abszolút korrekt és méltányos szerződésekkel rendelkeztek. A 49ers emiatt nem tudott úgy pénzt felszabadítani, hogy ezzel ne keletkezne komoly lyuk a keretben, így jöttek az átalakítások: többek között az elit linebacker Fred Warner és a corner Charvarius Ward szerződését is átstrukturálták John Lynchék. Mindennel együtt nagyjából 20+ millió dollárnyi cap space-szel gazdálkodhattak San Franciscóban, ami ugyan nem kevés, de nem is volt elég mindenre.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!