Connect with us

Hír

Egyre valószínűbb, hogy a Texans nem akar irányítót a második választással

Miután gyakorlatilag eldőlt, hogy Bryce Young lesz az 1/1, igazából a Texansszal kezdődik a draft érdemi része. Korábban mindenki feltételezte, hogy ők is irányítót választanak majd, azonban ez egyáltalán nem biztos…

A houstoniak állítólag Youngot kimagaslónak tartották a classban, ezért is próbáltak meg felcserélni az 1/1-re a Bears helyére. És ha Youngot nem tudják megszerezni, akkor lehet nem is akarnak irányítót választani 1/2-re. Adam Schefter konkrétan arról beszélt az ESPN-en, hogy nem fogunk irányítót látni a Texansnál 1/2-re és ezzel kapcsolatban még fogadott is kollégájával élő adásban. A houstoni körökben bennfentes Lance Zierlein már egy ideje nem irányítót mockol a Texanshoz és ő is azt mondja, hogy egyáltalán nem biztos a QB pick. Mindeközben azért a másik nagy insider, Ian Rapoport meglepődne, ha nem irányító lenne a választás, szóval azért vannak ellentmondó hírek is – így döntse el az ember, hogy kit tart hitelesebbnek.

Mindenesetre Nick Caserio general manager is elmondta, hogy meghallgatnak ajánlatokat az 1/2-re és nyitottak egy ilyen lehetőségre, ha valaki fel szeretne mozogni – és kaptak is már telefonhívásokat. Egy olyan, kevésbé egybehangzó, de azért több helyről érkező pletyka is napvilágot látott, hogy a houstoniak Will Levist szeretnék megszerezni, ha már Youngról le kell mondaniuk. Az viszont elképzelhető, hogy érte nem adnák fel az 1/2-t, hanem hátrébb mozogva szereznék meg, vagy 1/2-re kihúznák Will Andersont (vagy Tyree Wilsont) és az 1/12-es pickkel vagy onnan felcserélve vinnék el Levist. Az persze nagy kérdés, hogy meg lehet-e és meg merik-e kockáztatni, hogy egy ilyen manőverrel végül lemaradnak róla.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2023-04-18 13:36

Rohaggyanakmeg.

Fetyke
Fetyke
2023-04-18 08:40

Ide nekünk az összeset!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x