Connect with us

Hír

Úgy néz ki eldőlt, hogy Bryce Young lesz az 1/1

Amikor a Carolina Panthers felcserélt 1/1-re, akkor minden hír arról szólt, hogy ezt CJ Stroudért tehették meg. Az utóbbi napokban/hetekben azonban átfordult a dolog és egyre több helyen jelent meg, hogy Bryce Young lehet a kiválasztott. Az Alabama irányítója tegnap lemondta az összes maradék látogatását a csapatokhoz és minden insider egyöntetűen állítja, hogy ő lesz a Panthers QB-ja magyar idő szerint jövő péntek hajnaltól.

A fogadóirodáknál már körülbelül egy hete ő számított kisebb favoritnak, most viszont konkrétan biztosra veszik Vegasban, hogy Young lesz az 1/1, ugyanis 1,083-as odds van csak rá. CJ Stroudra 9-szeres, Anthony Richardsonra 21-szeres pénzt fizetnek, ha esetleg Carolinában meggondolnák magukat, vagy az insiderek hatalmasat tévednének.

A draft így az 1/2-es pickkel kezdődhet, amit jelenleg a Texans birtokol. Ez azért nagyon érdekes, mert állítólag Houstonban nagyon Youngot akarták, így most elképzelhető, hogy nem is fognak irányítót választani, hanem vagy védőt húznak, vagy megpróbálnak hátracserélni.

A jövő sztárjai – Bryce Young

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x