Connect with us

Szabadügynök

Elég ez a Chiefs utoléréséhez? – Bills és Bengals FA-értékelő

Az elmúlt években láthattuk, hogy a Bills és a Bengals is nagyon közel jár a bajnokhoz és már mind a ketten képesek is elkapni Mahomesékat. De ahhoz, hogy végig ott tudj lenni velük a csúcs közelében, ahhoz nagyjából egyben kell tartani a rostert vagy lehetőség szerint fejleszteni. Ehhez sem a Bills, sem Bengals nem tett sokat hozzá.

Buffallo Bills

Cap műveletek

A Bills egy újabb csalódást keltő szezonon van túl és bár véleményem szerint a nagyobb gondok az oldalvonal mellett vannak, de a játékosállományon is lehetett (volna) finomítani, hogy azt a hőn áhított utolsó lépést megtegyék.

Azonban túl sok pénz nem volt a kasszában és bár Josh Allen és Von Miller szerződését is átalakították, így sem dúskáltak az erőforrásokban. A két játékos kontraktusának módosításával 32 millió dollár szabadult fel, de így sem kerültek sokkal a sapka alá.

Itt lehet még megjegyezni, hogy a csapat kiváló linebackere Matt Milano egy két éves szerződéshosszabbítást kapott. A 29 éves játékos karrierje egyik legjobb idényét tudhatja maga mögött és ami fontos, hogy nem csak játékával, de vezérszerepével is összefogta a védelmet.

Saját szabadügynökök

Kisebb öröm az ürömben, hogy sok fontos lejárója nem volt a csapatnak. Mindössze két játékost lehet megemlíteni, akik fontos kezdők voltak és jól is játszottak, Tremuine Edmundst és Jordan Poyert. Közülük utóbbi maradt további két évre kicsit több mint 6 millió dolláros átlagfizetésért. A rutinos safety megtartása fontos volt, mert így a hátsó alakzat stabilitása és kontinuitása garantált és bár Poyert kezdi utolérni a kor, még két év simán benne van a lábában.

Edmunds azonban távozott és látva, hogy a Bears évi 18 millió dolláros szerződést adott neki, talán kijelenthetjük, hogy jól tette a csapat, hogy nem fizette meg. A linebacker kétségtelenül breakout szezonon van túl és a legjobb korban van, de egyrészt a korábbi idényei jelentősen gyengébbek voltak, másrészt pedig ezzel szinte a legjobban fizetett linebacker lett, az pedig kicsit túlzó az esetében.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!