Connect with us

Szabadügynök

Nesze semmi – Colts FA-kitekintő

A Colts évek óta egy olyan csapat benyomását kelti, ami nem tudja eldönteni, hogy újjáépítésbe vagy win now-ba kezdjen. A csapat rostere nem volt olyan rossz, hogy reális esélye legyen az 1/1-re (ehhez egy gimis edző szezon közbeni kinevezése kellett), viszont Chris Ballard sem próbált meg contendert faragni a gárdából. Ez a tendencia pedig folytatódik, ugyanis sem kitakarítva, sem megerősítve nem lett a keret, helyette sikerült megint megmaradni a középszerűség érdektelen mocsarában.

A Colts 12 millió dollár cap space-szel rendelkezett a 2022-es idény végén, ami alapvetően nem sok mindenre lett volna elég. Ezen viszont könnyen lehetett segíteni a borzasztóan megöregedett Matt Ryan kivágásával – csak a korábbi MVP irányító menesztésével 17 millió dollárt spórolt a gárda. Már ez önmagában elég lett volna a boldogsághoz, de az újjáépítés jegyében Ballard elcserélte Stephon Gilmore-t a Cowboysba egy ötödik körös cetliért, amivel további 8 millió dollárt sikerült felszabadítani. Ezzel Ballard befejezettnek tekintette a tavaszi nagytakarítást, sőt valamilyen megmagyarázhatatlan okból úgy ítélte, hogy a roster kész és már csak pár kisebb igazolásra van a hőn áhított Super Bowl.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!