Connect with us

Szabadügynök

Sarokba szorítva – Packers és Ravens FA-értékelő

Hasonló csónakban eveztek Baltimore-ban és Green Bayben is tavasszal, hiszen mindkét franchise-nál az irányítóktól volt hangos a sajtó. Ez valamilyen formában kapóra jött, mert így legalább nem arról csámcsognak, hogy alszanak a piacon.

Green Bay Packers

Minden jel arra mutat, hogy 15 év után nem Aaron Rodgersszel az irányító poszton vágnak neki a szezonnak, és Jordan Love kapja meg a csapatot. Azt gondolná az ember, hogy egy ilyen visszalépés miatt majd a keret megerősítésén lesz a hangsúly, de erről nem igazán lehetett szó mínusz 25 millió dolláros cap space-szel. Ezt elég hamar sikerült eltüntetni, hiszen sok nagy szerződésű játékosuk van. Kenny Clark, Jaire Alexander, David Bakhtiari és Preston Smith kontraktusainak átalakításával, illetve Aaron Jones masszív fizetéscsökkentésével egyenesen megfordította ezt a 25 milliót Gutekunst stábja, mindezt cutok nélkül.

Távozók

Bár sikerült sok lóvét kreálni, ezt nem feltétlen a legnagyobb nevű játékosokra költötték – de azt is mondhatjuk, hogy Rodgers potenciális távozásával elvesztette ez a wisconsini kisváros a vonzerejét.

Bár sok kezdő távozott, a legnagyobb veszteség leginkább a tapasztalat volt. Crosby 16, Lewis 17, Cobb 12, és nem utolsó sorban Rodgers 18 éves rutinja távozik/távozhat, de Amos 8, illetve Lowry és Reed 7-7 éves tapasztalata is hiányozni fog. Eddig sem volt könnyű helyzetben aki irányítani akart sárga sisakban, ezen nem segített Lazard és Tonyan távozása, és nem a liga top tehetségeiről beszélünk. Nem baj, gondolhattuk, hogy majd az érkezők feledtetik őket… Vérnyomáscsökkentőt bekészíteni!

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!