Connect with us

Draft

Agyad eldobod mock draft

Egy mock draft számomra arról szól, hogy beszélgetéseket, gondolatokat, témákat generáljon, és nem arról, hogy megjósold a történéseket vagy hogy mindenkinek tetsszen. Ilyen filozófia mentén készült ez a mostani iromány az első körről, hol azzal az elvvel, hogy én mit csinálnék, hol azzal, hogy a csapat mit csinálna, de van olyan álompárosítás, amit nem akarok kihagyni.

1/1 Carolina Panthers (from CHI)
Bryce Young
QB, Alabama

Bármennyire is mondják, hogy a stábból mindenki belezúgott Stroudba, és hogy ő mennyire illik Reich elképzeléseibe, ha ennyit áldozol azért, hogy az 1/1-re mozogj irányítóért, akkor azt a játékost fogod választani, aki a legtehetségesebb, ő pedig Bryce Young. Hogy neki lesz-e a legjobb karrierje, az már más kérdés.

1/2 Houston Texans
Will Anderson Jr.
Edge, Alabama

DeMeco Ryans testközelből tapasztalta meg, ahogy a 49ers 2017-ben az 1/2-n Brian Hoyerrel és Matt Barkley-val a rosteren lemondott előbb a pickről, majd az irányító választásról is. Azt hinnénk ebből tanul, de látva a Texans tavaszi tevékenységeit, egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy előre borítékolhatjuk a QB picket, mert megint csak maszatolás történt erősítések vagy egy jövőkép kialakítása helyett. És ha már 49ers, akkor azt is megtapasztalta, hogy a védőfal az atyaúristen, az pedig jelenleg elég gyengusz, és Anderson remek alapköve lenne a későbbiekben.

1/3 TRADE Detroit Lions (from ARI)
CJ Stroud
QB, Ohio State

Lions adja: 1/6 + 2/48 + 2024/1
Cardinals adja: 1/3 + 4/105

2002 óta él a jelenlegi csoportbeosztás az NFL-ben, és eddig a Detroit Lions pontosan annyiszor volt az NFC North favoritja, mint ahány Tinder matchem volt valaha: zéró. Tavaly épphogy lecsúsztak a rájátszásról, a csoport nem most a legerősebb, szóval az ablakot nem kinyitották, hanem a fallal együtt kibontották nekik 2023-ra. Az az apró lépés pedig akár az is lehet, hogy a meglepően jól teljesítő, ám kevésbé fenntartható Goff helyett egy Stroud irányítsa a csapatot. Brad Holmes nem fél agresszív manővereket tenni a drafton, ezért bevállal egy masszív túlfizetést azért, hogy megoldják hosszú távon az irányító helyzetet. Mivel az idei év lehet az áttörés, ezért inkább a jövő évi elsőt áldozzák be. Most vagy soha, Detroit!

1/4 Indianapolis Colts
Will Levis
QB, Kentucky

Chris Ballardot a katonaságnak kell kimenekítenie a Lucas Oilból, ha nem szerez irányítót valahogy a drafton. Én nem hiszek a Lamar Jackson cserében, így marad a negyedik draftpick. Levis kapcsán elcsendesült minden, nekem sem ő a kedvenc prospectem, de azért elég túlzásnak érzem, pláne a Richardson őrülettel párhuzamba állítva. Levis fejben készebb, ugyanúgy rendben van a karereje, és lehet nem minden idők atlétája, de valahogy túlélem, ha az irányítóm nem tud helyből szaltózni. Pláne, hogy kellően atletikus ahhoz, hogy meg tudjon lódulni ha azt kívánja a szituáció. Ha nem 24 éves lenne, akkor meg merem kockáztatni, hogy nem lennének ennyire lefitymáló vélemények róla, engem is ez zavar leginkább, de Steichen anno a szintén csendes áprilist záró Herbertből is ki tudott hozni valamit, talán Levisszel is előrelépést érnének el a tavalyi borzalomhoz képest.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!