Connect with us

Hír

Senki sem tudja, mit fog csinálni a Texans az 1/2-es pickkel

Már csak két nap és itt a 2023-as NFL Draft! A Panthers 1/1-re Bryce Youngot fogja választani, ezt gyakorlatilag készpénznek vehetjük. Azonban arról fogalma sincs senkinek, hogy a Texans mit fog csinálni az 1/2-es cetlijével – így fogalmazott Ian Rapoport is az NFL Networkön.

A fogadóirodák szerint a Kentucky irányító Will Levis a favorit a második választásra, azonban több bennfentes is, például Daniel Jeremiah alaposan meg lenne lepve, ha tényleg őt vinné a houstoni gárda. CJ Stroudot úgy tűnik kizárhatjuk, egész komoly lejárató kampány indult ellene a médiában (nem ment el a Manning Academyre, rossz lett az S2 tesztje), amit akár a Texans is indíthatott, hogy jobb színben tűnjön fel, ha végül nem őt választja részben azért, mert ugyanaz az ügynöke, mint Deshaun Watsonnak volt.

Ha viszont nem irányító, akkor védő, még pontosabban pass rusher lehet a pick. Azonban még itt sincs egyetértés az insiderek közt, ugyanis egyesek szerint Will Anderson tökéletes grade-et kapott a Texanstól, mások szerint pedig Tyree Wilson a vélt magasabb potenciálja, illetve a hosszabb karjai miatt magasabban lehet a Houston boardján. Nagyon érdekes draftnak nézünk elébe, az egyszer biztos.

Nézzétek velünk együtt a draftot, szokás szerint az első két napról a Tribünnel közösen élő stúdiós közvetítéssel jövünk a Facebookon, a Youtube-on és beágyazva itt az oldalon is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!