Connect with us

Hír

Több új szerződést akaró sztár is mini holdoutba kezdett

Most kezdődnek a holtszezon első edzései/programjai, ami jó lehetőség az új szerződést akaró játékosoknak arra, hogy egy mini holdouttal tiltakozzanak a kialakult helyzet miatt. Ennek megfelelően több franchise tagelt és ötödik éves opcióval játszó klasszis sem jelent meg a csapat főhadiszállásán (ezek ugyan önkéntes edzések, de ezekről többnyire csak a holdout miatt hiányoznak a játékosok).

BREAKING: Mostantól Jalen Hurts a liga legjobban fizetett játékosa!

A legnagyobb név egyértelműen Lamar Jackson. A Ravens irányítója nem írta alá a franchise tagét, így ő az alapszakasz kezdetéig következmények nélkül holdoutolhat. Neki egyébként nem volt tegnap jó napja, Jalen Hurts ugyanis úgy lett minden idők legjobban fizetett játékosa, hogy a 255 milliós szerződéséből csak 110 millió dollár volt teljesen garantált.

Szintén mini holdoutba kezdett a kiváló futó Josh Jacobs és a tight end Evan Engram. Előbbire a Raiders tett franchise taget és idén mindössze 10 millió dollárt keresne, míg utóbbit a Jaguars tagelte ($11,34M).

Hozzájuk hasonlóan a Giants franchise tagelt futójára, Saquon Barkley-ra is hiába számítanak majd New Yorkban. A csapatnál egyébként a szerződés alatt álló védőfalember Dexter Lawrence sem jelent meg az edzéseken, ugyanis hosszabbítást szeretne kiharcolni magának.

Nem lesz ott a Vikingsnál a pass rusher Danielle Hunter sem, aki szerződése utolsó évébe lépett.

Végül pedig említsük meg a remek belső védőfalembert, Quinnen Williamset, aki idén csupán 9,5 millió dollárt keresne az ötödik éves opciójával, miközben évi 23-25 milliót szeretne kapni a Jetstől.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!