Connect with us

Hír

Za’Darius Smith és Dalvin Cook mellett Danielle Hunter is távozhat a Vikingstól

A riportok és nyilatkozatok alapján úgy tűnik, hogy a Vikings egy rebuildbe kezd. A general manager Kwesi Adofo-Mensah korábban már azt pedzegette, hogy ideje megtalálni Kirk Cousins utódját, a klasszis futó Dalvin Cook és a pass rusher Za’Darius Smith kivágása/elcserélése pedig régóta napirenden van. Most hozzájuk csatlakozhat Danielle Hunter.

A Vikings még a draft előtt kivághatja Dalvin Cookot

A 28 éves Hunter a liga egyik legjobb pass rushere. Tavaly végre ismét egészséges volt, aminek 76 nyomásgyakorlás és 13 sack lett az eredménye a PFF adatai alapján, csak a játéka alapján könnyen 20+ millió dollárt is kaphatna a piacon. Ehhez képest idén csak 5,5 millió dollárt kereshetne, ami értelemszerűen nem tetszik neki és szeretne egy új szerződést magának – ennek érdekében pedig nem jelent meg a csapat önkéntes edzésein.

A védő hagyományos kivágásával vagy elcserélésével semmit nem spórolna a csapat, sőt 5 millió dollár még nőne is a 13 millió dolláros cap hitje. A rengeteg eltolt aláírási bónusza miatt még egy post june trade/cut esetén is csak 5,5 milliót spórolna a csapat, de cserébe 2024-ben is lenne utána 11 millió dollárnyi halott pénz. Ilyen körülmények között nem valószínű egy hosszabbítás, értékké is csak most lehet tenni és nem kizárt, hogy egy magas pickért hajlandó lenne megválni tőle a Vikings (pláne, hogy már korábban is több riport szólt arról, hogy érdeklődnek iránta a csapatok).

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2023-04-18 16:39

Az Unokatezsvérek megjelenése óta most volt a legjobb a csapat, most mutattak legalább valami olyat, amire lehetne még építeni valamit, erre most csinálnak rebuildet? Azé ez már majdnem eléri a Bears hüjeség szintyét.
Netán elirigyelték tőlünk az 1/1-et?

Zoard
Zoard
2023-04-18 08:04

Za’Darius Smithnek se jött be annyira ez a Vikingkedés hosszabb távra.

Fetyke
Fetyke
Reply to  Zoard
2023-04-18 08:36

Dehogynem! Végre földre vihette Rodgerst!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x