Connect with us

Podcast

Triple Coverage #458 – Az idei draft elkapói, futói és tight endjei

Már csak két hét van a draftig, mi is a felkészülésünk végéhez érünk, úgyhogy a felgyülemlett tudást és információkat most podcast formában öntjük ki. A skill playerekkel kezdjük a draft felvezetését, tehát beszélünk az 1-2. napra várt elkapókról, futókról és tight endekről is!

3:50 – Elkapók
47:45 – Futók
1:17:00 – Tight endek

Iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de a Spotifyon és a legtöbb podcast-szolgáltatónál is eléritek az adásokat! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
FitzMagic
FitzMagic
2023-04-14 23:20

Becsulom a szenvedelyedet Patrik, de nem valik a podcast elonyere, amikor nem hagyod masoknak befejezni a gondolataikat es ervekbol kifogyva tulzott es torz peldakkal, egyre hangosabban hurrogod le oket. Nem eloszor erzem ezt, nalam ez mar nem konstruktiv vita kategoria es bizony rontja az adas elvezeti erteket:(

Staten Island
Staten Island
Reply to  FitzMagic
2023-04-16 07:47

Nem értek egyet, végre nem tojáshéjakon lépkednek, hanem szókimondóan vállalják a véleményüket és merik is ütköztetni. Számomra pont, hogy élvezetes volt. De elfogadom ha te nem így érezted, ez nem is elsősorban neked szól, inkább nekik.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x