Connect with us

Érdekességek

21 millió dollárnyi halott pénzt nyel be idén a Cardinals DeAndre Hopkins után

JJ Wattot és Rodney Hudsont korábban post-June 1 jelöléssel vágta ki a Cardinals, ezzel a játékosok után keletkezett halott pénz egy részét áttolta jövőre a csapat. Ezt a trükköt viszont évente csak kétszer lehet ellőni, és mivel a gárda nem várta meg június elsejét, így kénytelen most elkönyvelni a DeAndre Hopkins menesztése után keletkezett mind a 21 millió dollárnyi DM-t.

A Cardinals jelenleg 32 millió dollárnyi halott pénznél jár, ami nagyon sok, de még ez sem volt elég, hogy beférjen az idei top 5 legtöbb halott pénzzel rendelkező franchise közé. A 2020-as és 2021-es bajnok Bucs-Rams duó ugyanis már 75-74 millió dollárnyi halott pénzt volt kénytelenek idén elkönyvelni, de a Packers, az Eagles és a Panthers is 50+ millió dollár fölött jár az OTC adatai alapján. Sőt, a Titans is megelőzi az Arizonát a maga 36,8 milliós DM-jével.

Ráadásul bármilyen meglepő, de Hopkins 21 milliós DM-je is csak az ötödik legmagasabb idén. Nála egy picit többe fájt Allen Robinson ($21,45M) és Brandin Cooks ($22,22M) elcserélése a Ramsnek és a Cowboysnak, míg Tom Brady visszavonulása után 35 millió dollár DM keletkezett Tampában. A csúcsot viszont Aaron Rodgers tartja, aki úgy erősíti a Jetset, hogy még mindig 40 millió dollárral terheli a Packers fizetési plafonját.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!