Connect with us

Érdekességek

Veszélyben lehet a Patriots és a Steelers hosszan tartó sorozata?

Nehéz felidézni olyan időszakot, amikor a Patriots és a Steelers nem volt jó, vagy legalább vállalható. Sokaknak konkrétan lehetetlen, hiszen nem is éltek akkor, amikor a két csapatból bármelyik a csoportja utolsó helyén végzett. Mike Reiss világított rá arra, hogy a Patriots 22 éve nem végzett a csoportja utolsó helyén, ami a második leghosszabb aktív sorozat. Már ez is elképesztő, a Steelers azonban 34 éve nem lett utolsó a divíziójában!

A Patriots esetében 2000-ről van szó, Bill Belichick első évében 5-11-es mérleget sikerült csak elérni. A Steelers pedig 1988-ban végzett legutóbb utolsóként a csoportjában, nekik szintén 5 győzelem jött csak össze akkor. Ez egyébként azt is jelenti, hogy egyik csapat sem lett még utolsó egyszer sem, mióta 2002-ben átalakították a divíziókat mindössze négy csapatosra.

Ez már csak azért is különösen érdekes idén, mert a fogadóirodák mindkét csapatnak a legkisebb esélyt adják a csoportgyőzelemre a saját divíziójukon belül.

Az AFC Eastben a Bills győzelme esetén 2,3-szoros pénzt fizetnek, a Jetsre 3,4-es a szorzó, a Dolphinsra 4-szeres, a Patriots pedig alaposan lemaradva kullog a végén 8,5-ös szorzóval.

Az AFC Northban a Bengals a legesélyesebb 2,25-ös oddsszal, a második a Ravens 3,5-tel, a harmadik a Browns 4,6-tal, a Steelersre pedig 6,5-szörös pénzt fizetnek a bet365-nél.

Megszakad idén valamelyik nagyágyú sorozata? Vagy mindkettőé?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!