Connect with us

Hír

A Cardinals kiakadt Hopkinsra, amiért egészségesen kihagyta az utolsó két meccset

A Cardinals mindenféle kompenzáció nélkül engedte el DeAndre Hopkinst, egyedül a 19 milliós fizetését spórolta meg a gárda. Ilyet általában akkor szoktak csinálni a csapatok sztárokkal, ha nagyon nem akarják az épületben tudni a játékost (vagy sokat spórolnak rajta a fizetési sapkában, de most nem ez volt a helyzet). Nos, most kezdenek kiszivárogni olyan infók, hogy a Cardinals nem volt elégedett Hopkins viselkedésével.

Kyle Odegard (aki korábban a csapatnál dolgozott) jelenti, hogy az elkapó kiakasztott pár embert a szervezetnél, amiért nem öltözött be a 2022-es szezon utolsó két meccsére, pedig egészséges volt. Épp ezért nehezen kezelhető lett volna a helyzet a felek között, ha a novemberi trade határidőig a csapatnál marad Hopkins.

Ilyenkor persze a csapat mindig igyekszik jó színben feltüntetni magát, és okot adni a menesztésre. Persze lehet, hogy Hopkins kellően egészséges volt a játékhoz, de jó eséllyel nem volt 100 százalékos még, és mivel semmi tétje nem volt a szezonnak azon a ponton, így inkább biztosra ment – ezt egyébként Kliff Kingsbury is elismerte tavaly, és azt mondta, hogy inkább óvatosak lesznek vele. Olyan szempontból is érdekes a hír, hogy a Cardinalsnál szinte teljes vezetőségváltás volt, kevesen maradtak tehát a tavalyiak közül, akiket kiakaszthatott Hopkins.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!