Connect with us

Hír

Tom Brady nem fog beugrani Jimmy Garoppolo helyére

Nemrég kiderült, hogy egy lábsérülés miatt Jimmy Garoppolót bármikor következmények nélkül kivághatja a Raiders. Egyből be is indultak a pletykák, hogy akkor most a csapatnál kisebbségi tulajdonosi pozícióra ácsingózó Tom Brady visszatér és újra együtt fog dolgozni Josh McDanielsszel. A helyzet viszont az, hogy a kettő egyszerre nem fog működni.

Elvileg már csak a tulajdonosok jóváhagyására van szükség ahhoz, hogy Brady kisebbségi tulajdonos legyen a Raidersnél. Amennyiben ez megtörténik (és jó eséllyel hamarosan meg is fog történni), onnantól kezdve a veterán irányító csak akkor öltözhetne be, ha azt mind a 32 csapat jóváhagyja. Erre nincs esély, ha más nem, akkor a Raiders aktuális ellenfele vétózná meg a dolgot, arról nem is beszélve a Las Vegasnak így lenne egy extra játékosa, aki nem tagja az 53 fős rosternek és nem számít bele a fizetési plafonba, ami nagyon rossz precedenst teremtene.

Ennek ellenére néhány fogadóirodánál már lehet arra fogadni, hogy ki lesz a Raiders irányítója abban az esetben, ha valami történne Jimmy Garoppolóval – nem meglepő módon Tom Bradyre a legkisebb a szorzó. Tény, hogy érdekes lenne, de ne tegyük fel a házat arra, hogy Brady valaha is pályára lép a Raidersben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!