Connect with us

Hír

Több csapat is Davis Mills iránt érdeklődik

A Texans tavasz végi edzésein még Davis Mills az első számú irányító, ő dobálta az OTA-k első passzait, és ő úgy is készül, hogy versenyben lesz a posztért annak ellenére, hogy a csapat 1/2-re választotta ki CJ Stroudot. Épp ezért nem is biztos, hogy a Texansnak szüksége van Millsre, és Aaron Wilson információi szerint több csapat is érdeklődött már a harmadéves irányító iránt.

A Texans jelenleg a megfelelő dolgokat mondja nyilvánosan, azaz hogy Mills nem eladó és fontos része a franchise-nak. Azonban Stroud mellett leigazolták Case Keenumot is a posztra, így igazából Millsre olyan nagy szükség nincs cserének. Épp ezért könnyen meg is változhat a houstoniak hozzáállása a szezon közeledtével vagy akár a szezon közben, ha lesznek sérülések más csapatoknál.

A korábbi harmadik körös Mills nem nyújtott maradandót, hacsak a szezon végi két negyedik és hosszút megoldó Colts elleni sikert nem nevezzük annak, amivel a csapat elbukta az 1/1-et. Két év alatt 5-19-1-es mérleget ért el, tavaly 3118 yardja mellé 17 TD és 15 INT került, a passer ratingje Zach Wilson és Kenny Pickett előtt a harmadik legrosszabb volt a ligában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!