Connect with us

Draft

A jövőre gondolva – Bengals draftértékelő

A Bengals egyértelmű hiányposztokkal és hét pickkel érkezett a draftra, de nem hagyták, hogy a szükségletek irányítsák őket. Sokkal inkább rendszerfit, sokoldalú játékosokat szereztek, akik beleillenek mind a filozófiába, mind a hosszútávú jövőképet segítik. Nem utolsó sorban gondoltak arra, hogy nemsokára több nagy szerződést is ki kell osztaniuk.

1/28: Myles Murphy, Edge, Clemson

A csapat első választása némileg meglepő volt, de a dolgok mögé nézve nagyon is indokolható húzás volt. Sok látszólagos needje volt a csapatnak, ők mégis egy olyan posztra húztak, ahol a rövid távon megvan a kezdő. Myles Murhpy érkezett, egy tipikus power rusher, aki kitűnő adottságokkal, nagy termettel és hosszú karokkal bír, ráadásul atletikus is.

Elsősorban a sebességet szereti erővé alakítani és alsótesti erejének hála sokáig tudja kontrollálni a blokkokat. Egy nagyon magasan jegyzett recruitként érkezett az egyetemre, ahol három évig volt a Clemson védelmének oszlopos tagja és bár soha nem érte el azt a potenciált, amit prognosztizáltak nála, egy magas padlójú játékossá vált. Ami miatt mégis csak a kör végén kelt el, hogy az évek alatt nem mutatott sok fejlődést, a pass rush repertoárja némileg egydimenziós maradt.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!