Connect with us

Hír

Garoppolo minden pénzét bukhatja a Raiderstől a lábsérülése miatt

Most hogy kiderült, hogy Garoppolónak egy komolyabb sérülése van, amit márciusban meg kellett műteni, az újságírók elkezdtek kutakodni, hogy vajon ez állt-e amögött, hogy egy nappal eltolták a bemutató sajtótájékoztatóját. A válasz pedig igen, ugyanis az irányító szerződésébe az utolsó pillanatban bekerült egy erre vonatkozó mellékletként, amivel akár az is előfordulhat, hogy az irányító sosem játszik a Raiders színeiben – írja a PFT.

A melléklet értelmében Garoppolo vállal mindennemű kockázatot, ami a sérüléséből adódik, illetve belement abba is, hogy nem kérhet ki másodvéleményt a sérülésével kapcsolatban, azt teljesen a Raiders csapatorvosainak kell kezelnie.

Ezeknél azonban sokkal fontosabb és érdekesebb, hogy a Raidersnek a sérülésre hivatkozva joga van elállni a szerződéstől mindaddig, amíg Garoppolo át nem megy az orvosi teszteken, aktív nem lesz legalább egy alapszakasz-meccs erejéig és eddig a pontig nem sérül rá a bal lábfejére.

Ezen kívül eredetileg Garoppolo kapott egy $11,25 milliós aláírási bónuszt és egy $11,25 milliós alapfizetést 2023-ra. Azonban a sérülés miatt elvették tőle az aláírási bónuszát, amit hozzácsaptak az alapfizetéshez. Így az irányító egyelőre egyetlen centet sem látott a szerződéséből, és ha rosszul alakulnak a dolgok a felépülésével, akkor elképzelhető, hogy nem is fog.

A valószínű forgatókönyv persze az, hogy ő lesz a Raiders irányítója idén, és ez sokkal érdekesebb kérdés lenne, ha a csapat az első (vagy második) körben draftolt volna egy irányítót, akiről úgy ítélik meg, hogy azonnal bedobható a mély vízbe. Ebben az esetben egy cent kifizetése nélkül kiszállhattak volna a Jimmy G kontraktusból.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Piiter
Piiter
2023-05-29 23:18

Két szerelmi szabadfoglalkozásútól már megvan az élethosszig tartó ingyen sex felajánlás,kajára meg csak elég lesz amit eddig keresett

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x