Connect with us

Hír

Dan Snyder regnálása alatt a csapatának több neve volt, mint playoff győzelme

Dan Snyder 1999-ben vette meg a washingtoni futballcsapatot, idén pedig végre eladja azt. A regnálása elsősorban arról marad emlékezetes, hogy ő volt a legrosszabb tulajdonos a ligában és folyamatos botrányok övezték az idejét: toxikus munkakörnyezet, szexuális zaklatások, elnyomások, sikkasztások – még felsorolni is nehéz.

A sikertelenség mértékére pedig Doug Farrar világított rá, aki megjegyezte Twitteren, hogy Snyder alatt a csapatának több neve volt (3), mint playoff győzelme (2).

Washington Redskinsként indult a gárda, ám mivel ez sértő volt bizonyos indián törzsekre nézve, így előbb ideiglenesen megváltoztatták Football Teamre, majd végül Commandersre. Mindeközben összesen kétszer sikerült győzelmet aratni a rájátszásban, először még 1999-ben a Lions ellen, majd 2005-ben a Buccaneers ellen.

Emellé egyébként még négyszer jutott be a csapat a rájátszásba (2007, 2012, 2015, 2020), azonban mind a négy alkalommal a wild card körben búcsúztak is. A Snyder-érában a franchise egy 164-220-2-es mérleget tudott felmutatni, ami 42,7 százalékos győzelmi mutató, ez a hatodik legrosszabb ebben az időszakban – csak a Texans, a Raiders, a Jaguars, a Lions és a Browns volt rosszabb.

Ennek ellenére sikerült 6,05 milliárd dollárért eladni a csapatot.

Reméljük a Josh Harris vezette új tulajdonosi kör jobb lesz az előzőnél. Persze ennél alacsonyabban nem lehetne a léc.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group