Connect with us

Hír

Green Bay-ben lesz a 2025-ös draft!

Az NFL bejelentette, hogy a 2025-ös draft Green Bay-ben lesz, a helyszín pedig az ikonikus Lambeau Field! Ez óriási biznisz a Packersnek és a városnak is, ráadásul külön dicséretes, hogy egy amerikai viszonyban kicsinek számító városnak sikerült elnyernie a rendezés jogát (Green Bay az USA 272. legnagyobb városa, ahol mindössze 107 ezren élnek).

A draft helyszíne a hősidőkben gyakran változott: Washingtonban, Philadelphiában, Chicagóban, Milwaukee-ban, Los Angelesben, Pittsburgh-ben és New Yorkban is megrendezték legalább egyszer az eseményt. Aztán 1965-ben New York megszerezte magának a rendezés jogát és egészen a 2014-es draftig ott tartották meg a játékosbörzét. Ezt követően két évig Chicagóban volt a rendezvény, majd megkapta Philadelphia, Dallas, Nashville, Cleveland és Las Vegas a rendezés jogát (2020-ban online rendezték meg a Covid-járvány miatt). Idén Kansasben tartották a játékosbörzét, jövőre pedig Detroitba költözik az esemény.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
camillo 7777
2023-05-23 05:41

Áprilisban már ott is egész jó idő lesz.
Nem lesz káosz, a város gondolom jelenleg nincs felkészülve fél millió ember fogadására. Erre most extrán kell készülni.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x