Connect with us

Hír

Jedrick Wills és Jerry Jeudy ötödik éves opcióját is lehívták

A Browns lehívta a támadófalember Jedrick Wills opcióját, írja Jeremy Fowler. A tackle ezzel a 2024-es idény végéig marad a csapat kötelékében, jövőre 14,175 millió dollárt fog keresni.

letartóztatták Jerry Jeudyt

Wills 1/10-es volt 2020-ban, a legjobb tackle-nek tartották a classban. Ehhez ugyanakkor egyáltalán nem tudott felnőni: futásblokkolásban gyenge, illetve tavaly 41 nyomásgyakorlást és hat sacket engedett 10 büntetés mellett. Összességében viszont nem lett bust, az ötödik éves opciója nagyjából reális ár/érték arányban.

A Browns mellett a Broncos is élt az ötödik éves opció lehetőségével, így az elkapó Jerry Jeudy jövőre is a csapat tagja lesz. A korábbi 1/15-ös elkapó három év alatt 2310 yardot és kilenc TD-t szerzett, de egyszer sem sikerült átlépni az 1000 yardos határt (tavaly 987-nél állt meg), ráadásul az elcserélése is többször felmerült. Mellette szól viszont, hogy évről évre fejlődött és ez a közel 13 millió dolláros fizetése nagyjából reális egy korrekt WR2-nek.

A Broncosnál elég telített lett a WR poszt, miután még a második körben is draftoltak egy játékost (Marvin Mims), így Jeudy és Courtland Sutton elcserélése továbbra is téma a csapatnál.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!